SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı, Dirmil’lileri evinde ziyaret etti

Bu haber 29 Eylül 2023 - 7:58 'de eklendi.

İlçe Kongresi’ni tamamlamasıyla birlikte Mahalli İdareler Seçimleri’ne odaklanan ve yönünü sokağa çeviren CHP Torbalı, öbek çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 60 mahallenin tamamında yaşayan yurttaşlarla buluşmayı hedefleyen CHP Torbalı, dün Dirmil’de ev ziyaretleri yaptı

GENEL seçimler sürecinde yürüttüğü öbek çalışmalarının neticesinde ilçede önemli bir başarı yakalayan ve oyunu yüzde 60 bandına çıkaran CHP Torbalı, 5 Ağustos’ta ilçe kongresini tamamlamasının ardından 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler Seçimi’ne yönelik sahada öbek çalışması yapma kararı alarak çalışmalarını başlatmıştı.

Bu kapsamda şimdiye kadar Dağtekke, Eğerci, Helvacı, Ormanköy, Çamlıca ve Düverlik Mahallelerinde yurttaşlarla buluşarak onların sorun, talep ve önerilerini dinleyen CHP Torbalı, dün akşam da Dirmil Mahallesi’nde yaşayan yurttaşları evlerinde ziyaret ederek, sorun, talep, öneri ve şikâyetlerini dinleyerek not aldı. Mahalledeki tüm kapıları çalan ve yurttaşlarla sohbet eden CHP’liler, çalışmanın sonunda köy meydanında bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından Dirmil Mahallesi öbek çalışmasını noktaladılar.

ORTAK MESAJ: BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

DİRMİL Mahallesi’nde gerçekleştirilen öbek çalışmasına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, “Öbek çalışmalarımız kapsamında bugün Dirmil Mahallemizde yaşayan yurttaşlarımızla bir araya gelerek hemşehrilerimizin sorun, talep ve önerilerini dinledik. Torbalımızın 60 mahallesinde basılmadık toprak, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çünkü biliyoruz ki biz birlikte çok güzeliz ve çok güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

Öbek çalışmalarına eksiksiz katılım sağlayan CHP Torbalı Önceki Dönem İlçe Başkanı Övünç Demir ise yaptığı sosyal medya paylaşımında, “ Her ziyaret ayrı hatıra, her mahalle bizim için özel. Sizlerle olmak bize mutluluk ve enerji veriyor! Her zaman söylediğimiz gibi; Birlikte daha güçlüyüz!” dedi. Her iki paylaşım da kısa sürede çok sayıda tebrik yorumu ve beğeni aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.