SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Subaşı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Bu haber 28 Şubat 2024 - 0:11 'de eklendi.

Torbalı’da aktif çalışmasıyla göz dolduran Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, önemli bir açılış gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Subaşı Seçim Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı.

SEÇİM Koordinasyon Merkezi’nin açılışı adeta bir şenlik havasında gerçekleşti. Subaşılı vatandaşlar merkezin açılışına yoğun ilgi gösterdiler. CHP Subaşı Seçim koordinasyon Merkezi’nin kurdelesini, Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir kesti.

AÇILIŞIN ardından merkeze akın eden vatandaşlarla sohbet eden CHP Adayı Demir’e halkın coşkusu büyüktü.

ÖVÜNÇ Demir, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Subaşı Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Durmaksızın süren çalışmalarımızın çatılarından biri olacak, hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.