SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Seçim Koordinasyon ve Danışma Kurulu Torbalı’ya geldi

Bu haber 29 Şubat 2024 - 0:59 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü tarafından görevlendirilen Seçim Koordinasyon ve Danışma Kurulu Torbalı’ya geldi.

PARTİ içindeki küskünleri ve dargınları ikna etmek için görevlendirilen kurulda Torbalılı CHP eski Milletvekili Sedat Uzunbay, CHP eski milletvekili Bülent Baratalı ve PM eski üyesi Saniye Nazik Işık bulunuyor. İlk olarak Torbalı Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren kurul, Belediye Başkanı Mithat Tekin ile bir araya geldi.

TEKİN, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütümüz tarafından oluşturulan Seçim Koordinasyon Danışma Kurulu’nun değerli üyeleri; geçmiş dönem Milletvekillerimiz Bülent Baratalı, Sedat Uzunbay ve geçmiş dönem Parti Meclisi Üyemiz Seniye Nazik Işık’ı makamımızda ağırladık. Kurul üyelerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.