SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Kadın Kolları, Yazıbaşı’lı kadınlarla buluştu

Bu haber 10 Haziran 2022 - 19:38 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Kadın Kolları, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ülkü Ece’nin İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na atanması ile çalışmalarını hızlandıran CHP İlçe Kadın Örgütü, dün akşam Yazıbaşı’da saha çalışması gerçekleştirdi.

YAZIBAŞI’LI kadınlarla buluşan CHP İlçe Kadın Örgütü, ülke gündemi üzerine sohbette bulundu. Kadınların yerel ve genel sorunlarını dinleyen CHP’li kadınlar, sorunları tek tek not aldı. Yazıbaşı’lı kadınlara, ülkenin içinde bulunduğu durumdan ancak örgütlü bir mücadele ile kurtulacağı anlatılarak CHP iktidarı için el ele mücadeleye davet yapıldı.

YAZIBAŞILI kadınlar ile gerçekleştirilen sohbet son derece verimli geçerken, parti üyesi olmayan pek çok kadın vatandaş, CHP’ye üye olma sözü verdi.  Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkü Ece, “Vatandaşlarımız ekonomik çöküntüden, hak ve hürriyetlerin kısıtlanmasından, siyasi iktidarın tüm baskı ve adaletsizliklerinden yılmış durumda.

İnsanlar siyasi iktidarın değişmesini istiyor. Bunu gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde net şekilde görebiliyoruz. Vatandaşlarımıza bu kötü gidişatı durduracak olan iktidarın, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı olduğunu anlatıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının yolunun örgütlü bir mücadeleden geçtiğini anlatarak halkımızı davet ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin her geçen gün büyüdüğünü, güçlendiğini ve adım adım iktidara yürüdüğünü görmek, ülkemizin geleceği için umut vaat ediyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.