SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP İzmir’den zamlara karşı basın açıklaması

Bu haber 27 Temmuz 2023 - 1:58 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, 27 Temmuz Perşembe günü (bugün) 18:30’da Konak’ta bulunan SGK İl Müdürlüğü önünde son zamanlarda yapılan ve yurttaşların alım gücünü sıfıra düşüren zamlara ilişkin basın açıklaması gerçekleştirecek

CUMHURBAŞKANLIĞI ikinci tur seçimlerinin sona ermesinin ardından başlayan “Zam Yüzyılı” furyasıyla birlikte iğneden ipliğe tüm tüketim kalemlerine defalarca fahiş zamlar geldi ve zamlara her geçen gün yenileri eklenmeye devam ediyor. Yurttaşların alım gücünün iyiden iyiye erimesine neden olan zam furyasına karşı ilk tepki Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nden gelmiş 18 Temmuz Salı günü ve 81 il 975 ilçede eş zamanlı basın açıklaması gerçekleştirilmişti. CHP İzmir İl Başkanlığı’nca alınan karar doğrultusunda 27 Temmuz Perşembe günü (bugün) 18:30’da konuya ilişkin “Bıçak Kemikte” başlıklı bir basın açıklaması gerçekleştirilecek. CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Artık yeter! Bıçak kemikte. Zamlara, zulüme, emeklinin ve emekçinin gasp edilen haklarına sahip çıkmak ve bu sömürüye dur demek için 27 Temmuz Perşembe günü saat 18:30’da Konak Meydan’da bulunan SGK İl Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması gerçekleştireceğiz. Basın açıklamamıza tüm halkımız davetlidir” ifadeleri kullanıldı.

CHP TORBALI’DAN BASIN AÇIKLAMASINA DAVET

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan basın açıklamasına Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı da katılım sağlayacağını duyurdu. CHP Torbalı’dan yapılan açıklamada; “Son zamanlarda KDV, ÖTV ve MTV gibi vergiler dâhil her şeye fahiş zamlar uygulanmaya başlamış, akaryakıta gün aşırı zamlar yapılmaya başlanmıştır. Bununla birlikte bundan önce gelen zamlara mecburen yenileri de eklenmiş ve yurttaşlarımızın alım gücü iyiden iyiye erimeye başlamıştır. İl Başkanlığımız tarafından planlanan basın açıklamasına CHP Torbalı İlçe Örgütü olarak bizler de katılım sağlayacağımızı beyan ediyor, tüm Torbalılı hemşehrilerimizi de basın açıklamamıza davet ediyoruz” denildi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.