SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP İzmir, Aslanoğlu ile ‘yola devam’ dedi, aslan payını Torbalı kaptı

Bu haber 19 Eylül 2023 - 7:53 'de eklendi.

CHP İzmir İl Kongresi’nde kullanılan 562 oydan 412’sini alan Şenol Aslanoğlu, İl Başkanı seçildi. CHP Genel Kurultayı için İzmir’den çıkan 56 kurultay delegesinin arasına Torbalı’dan da iki isim girmeyi başardı.

BUNA göre Önceki Dönem CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ve 28’inci Dönem Milletvekili Adayı Sefer İpekli CHP Kasım ayında gerçekleşmesi beklenen kurultayda oy kullanacak

NEDENİYLE YER YER GERİLİMLİ GEÇSE DE BAŞARI İLE TAMAMLANDI

CUMHURİYET Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, 38. Olağan Kongresi’ni geçtiğimiz Cumartesi günü Fuar İzmir C Holünde gerçekleştirdi. Önceki Dönem Konak İlçe Başkanı olan Mehmet Şakir Başak ve Deniz Yücel’in milletvekili adayı olmak için istifa etmesi üzerine İl Başkanlığı koltuğuna oturan Şenol Aslanoğlu’nun yarıştığı kongre, çarşaf ve blok liste tartışması nedeniyle yer yer gerilimli geçse de başarı ile tamamlandı. Gerçekleşen kongrede 616 kayıtlı delege arasından 562 delege oy kullanırken 11 oy geçersiz sayıldı. Seçim sonuçlarında Şenol Aslanoğlu’nun listesi 394 oy alırken çizikler hesaba katıldığında Aslanoğlu’unun oyu 412’ye çıktı. Mehmet Şakir Başak’ın listesine 152 oy kullanılırken çizikler değerlendirildiğinde oyu 138’e geriledi.

CHP TORBALI’DAN BÜYÜK BAŞARI

SEÇİMİ kazanan Şenol Aslanoğlu’nun Beyaz Liste’sinde yer alan isimler il yönetimine girerken İzmir’den CHP Genel Kurultayı’nda oy kullanacak 56 kişi de belirlendi. Kurultay Delegeleri arasında Torbalı’dan CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ve 28’inci Dönem Milletvekili Adayı Sefer İpekli yer almayı başardı. Öte yandan Önceki Dönem CHP Torbalı Gençlik Politikaları ve Bilişimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Emrah Akyol’da İl Yönetim Kurulu listesine girdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.