SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP İzmir adaylarını tanıttı, 30’da 30 vurgusu yapıldı

Bu haber 17 Şubat 2024 - 1:10 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart yerel seçimleri kapsamında İzmir adayları tanıtıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir’in de katıldığı tanıtım toplantısına partililerin coşkusu damga vurdu.

TANITIM törenine, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel, Murat Bakan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İzmir Milletvekilleri, 30 ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İzmir’in adaylarının tanıtıldığı tanıtım toplantısında konuştu. Özel toplantıda yaptığı konuşmada, “Önce bir müjdem sonra bir sürprizim var. Anketlerimizi yaptırdık ve sonucunda aldığımız yol, adayların gördüğü kabul sahada yarattıkları heyecan önümüzdeki süreç için hayal olarak görülen 30’da 30’u müjdeliyor. Size söz veriyoruz. Hiçbir belediyemiz kaybedilme noktasında değil, Karşıyaka’da örneği çok açık ara öndeyiz. İnanırsanız, çalışırsanız İzmir’de 30’da 30 yapacağız.” dedi.

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir’in de katıldığı tanıtım toplantısına partililerin coşkusu damga vurdu. İsmi anons edildikten sonra sahneye sol yumruğunu havaya kaldırarak gelen Demir, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ile birlikte salonu dolduran partilileri selamladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.