SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP İl Başkanı ve yöneticilerinden, Torbalı’ya teşekkür ziyareti

Bu haber 07 Mayıs 2024 - 7:46 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve beraberindeki il yöneticileri, başarılı performansıyla dikkat çeken CHP Torbalı İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

ZİYARETTE, Torbalı örgütü yerel seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik edildi. İl Başkanı Aslanoğlu, Torbalı İlçe Teşkilatı’nın başarısını takdir ederek, bu başarıyı genel seçimlere taşımak adına neler yapılabileceği konusunu masaya yatırdı. Partinin gelecek hedefleri ve stratejileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, Aslanoğlu ve il yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, “Kendilerine ve tüm yöneticilerimize nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz” dedi. İlçe teşkilatı olarak partilerinin hedeflerine ulaşması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

İLÇE Başkanı Hakkı Polat, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu ve İl Yöneticilerimiz bizlere nezaket ziyaretinde bulundular. İlçemizin yerel seçimlerde gösterdiği başarı için tebrik ettiler ve bu başarıyı genel seçimlere taşımak adına daha neler yapabilirizin altını çizdiler. Bizleri ziyaretinin ardından hep birlikte CHP Torbalı Belediye Başkanımız Övünç Demir’i de makamında ziyaret ettik .Kendilerine ve tüm yöneticilerimize nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.