SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP iftarında binlerce vatandaş buluştu

Bu haber 27 Nisan 2022 - 15:55 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı tarafından dün akşam gerçekleştirilen iftar yemeği davetine binlerce vatandaş katıldı.

CHP örgütü ve vatandaşların yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir milletvekilleri Murat Bakan, Bedri Serter, Kani Beko, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Torbalı Belediye Meclisi üyelerinin de katıldığı iftar yemeğinde birlik ve dayanışma ruhu ön plana çıktı.

DEMİR: DAYANIŞMA SOFRASINDA BULUŞTUK

İftar yemeğinin ardından bir konuşma gerçekleştiren CHP Torbalı ilçe Başkanı Övünç Demir, “Ramazan ayı demek birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma demektir. Ülkemiz oldukça zor bir dönemden geçiyor. Bu nedenle bizler de Cumhuriyet Halk Partisi olarak Torbalı halkımızla bir iftar sofrasında, bir dayanışma sofrasında buluşmak istedik. Davetimize icabet eden tüm misafirlerimize  hoşgeldiniz, şerefler getirdiniz demek istiyor, teşekkür ediyor, ayaklarınıza sağlık diyorum. Allah tutulan oruçları kabul etsin. Unutmadan bu organizasyonda emeği geçen tüm partililerimize ve dostlarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

YÜCEL’DEN TEŞEKKÜR

Demir’in ardından söz alan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Sayın İlçe Başkanımız Övünç Demir’in de dediği gibi Ramazan ayının faziletleri saymakla bitmez. Bu özel günde bu güzel organizasyonu yapan CHP Torbalı İçe Başkanlığı’na ve onun emekçi neferlerine teşekkür ediyorum. Ülkece oldukça zor günlerden geçiyoruz, öyle ki; birliğe, beraberliğe, dayanışmaya ve yardımlaşmaya en çok ihtiyaç duyulan dönemlerden birindeyiz. Halkımız başta geçim sıkıntısı olmak üzere pek çok sorunla boğuşuyor. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu sorunların çözüm anahtarını masaya koyduk ve inanıyoruz ki birlik olursak en yakın zamanda bütün sorunları ülkemizin başından def edeceğiz. ” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NDAN SELAM GETİRDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ise, “Bugün buraya Ankara’dan geliyorum ve sizlere Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun saygı, sevgi ve selamlarını getirdim. Burada gördüğüm manzara karşısında mutluluğumu tarif etmem mümkün değil. Bu nedenle İlçe Başkanımız Sayın Övünç Demir ve İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel’in sözlerinde ifade ettikleri gibi bu birlik ve dayanışma sofrasında gördüğüm o ki güzel günler çok yakında. Hepinizin ayaklarına yüreklerine  sağlık.” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.