SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Bahadır Kun, Ramazan-ı şerifi kutladı

Bu haber 11 Mart 2024 - 22:55 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Meclis Üyesi Adayı Bahadır Kun, Ramazan Ayı’nın başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. İslam âlemi olarak Ramazan Ayı’na girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kun, bu ayın bereket, mağfiret, af ve arınma ayı olduğunu vurguladı.

CHP’Lİ Bahadır Kun, “Bu mübarek ay birlik ve beraberliğin bereketini iliklerimize kadar hissetmemiz için de kıymetli bir fırsattır” dedi. Kun, Torbalı halkı başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Ayı’nı yayımladığı mesajla tebrik etti.

BAHADIR Kun’un Ramazan Ayı mesajı şu şekilde; “Mübarek Ramazan ayı ile birlikte manevi bir atmosfer yeniden kapımızı çalıyor. Ramazan birlik ve beraberliğin, paylaşmanın ve ikramın en güzel tezahürüdür. Ramazan; Kur’an, rahmet, sabır ve şükür ayıdır. Nefsimizi terbiye etme, sabır ve şükür duygularımızı pekiştirme zamanıdır. Bu ayı fırsat bilerek, komşumuzun, dostumuzun ve yardıma muhtaç olanın yanında olalım; çünkü Ramazan’ın asıl tadı bu ruhta saklıdır. İnsanlık âlemine rahmet ve mağfiret yönünden müjdeler veren 11 ayın sultanı Ramazan’a ulaşmanın huzuru, mutluluğu ve heyecanıyla; Torbalılı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan ayını en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın memleketimize, ülkemize ve tüm İslam âleminehuzur ve refah getirmesini temenni ediyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.