SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Chickenos, bulvar üzerinde açıldı

Bu haber 28 Temmuz 2021 - 3:16 'de eklendi.

Et ve tavuk dönerin Sadık İleri Bulvarı’ndaki tek adresi olan Chickenos açıldı. 18 yaşındaki Berkant Süvari tarafından işletilecek olan mekan, resmi açılışını ise önümüzdeki günlerde yapacak.

Torbalılı 18 yaşındaki genç girişimci Berkant Süvari, Sadık İleri Bulvarı üzerinde bulvarın ilk et-tavuk dürüm firmasını açtı. Sadık İleri Bulvarı üzerindeki Hatay usulü soslu döner satışı gerçekleştiren ilk ve tek firma olan Chickenos, lezzetli yemekleriyle fark yaratacak. Resmi açılışını içinde bulunduğumuz hafta gerçekleştirecek olan çiçeği burnunda firmanın sahibi Berkant Süvari, “Yaptığımız araştırmalar neticesinde bulvar üzerinde bizim sektörde iş yapan başka firmanın bulunmadığını tespit ettik ve uygun yer bulmamızın ardından yerimizi açtık. 160 metrekare büyüklüğe sahip ve bulvar üzerindeki Pizza Tomato yanında bulunan mekanımızda çalışan ustalarımız çok yetenekli ve yurtdışında kendilerini yetiştirerek, geliştirmişler” diye konuştu.

PAKET SERVİS VAR

Mekanlarında kullandıkları malzemelerinde soğuk veya dondurulmuş ürün olmadığının altını çizen Süvari, “İşletmemizde, çoğu firmanın yaptığı gibi hazır ve dondurulmuş ürün kesinlikle kullanmıyoruz. Tavuklarımız, etlerimiz ve kullandığımız patatesler günlük ve tazedir. Böylece yaptığımız dürüm veya servis ürünlerimiz daha lezzetlidir” şeklinde konuştu. Firma, 0232 855 55 60 numaralı telefonu arayanların siparişlerini e adreslerine teslim ediyor. Chickenos’ta Hatay usulü tavuk döner, et döner dürüm, zurna atom tavuk – et döner, ekmek arası et – tavuk döner, İskender et – tavuk döner, kaşarlı tavuk döner dürüm, porsiyon tavuk döner, pilav üstü tavuk döner, kaşarlı et döner dürüm, porsiyon et döner, içecekler ve tatlılar yer alıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.