SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çevreyi kirlettiği iddia edilen fabrika için yetkililer devreye girdi

Bu haber 18 Mayıs 2023 - 0:04 'de eklendi.

Subaşı Mahallesi’nde bulunan bir fabrikanın yarattığı kirliliği haberlerinden sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri fabrikada denetime başladı.

EGE Bölgesi genelinde yayın yapan Medya Ege İnternet Gazetesi’nin 08.05.2023 tarihli “Torbalı’da Çevre Katliamı: Dereler Siyah Akıyor!” ve dünkü “Torbalı’daki katliama kim dur diyecek?” başlıklı haberlerinden sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri bölgeye gitti.

TORBALI Subaşı Mahallesi’nde bulunan fabrikadan sokağa ve su kanalına dökülen, içeriği bilinmeyen siyah suyu tespit için bölgeye giden yetkililer, fabrikada denetimde bulundu.

ÖTE yandan Torbalı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışanları da, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerine eşlik etti. Kaynak: medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.