SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çevreye gelişigüzel atılan tavuk ölüleri, mahalleliyi canından bezdirdi

Bu haber 15 Mart 2021 - 21:59 'de eklendi.

Aslanlar Mahallesi’nde bulunan Dibektaşı mevkiindeki tavuk çiftliğinden çevreye atıldığı iddia edilen tavuk ölüleri, vatandaşların tepkisine neden oluyor.

YUNUS Gezgin (70) isimli vatandaş defalarca iletmelerine rağmen yine de tavuk ölülerinin tarla içine atılmasına engel olamadıklarını ifade etti. Atılan tavuk ölülerinin sokak hayvanları tarafından daparçalandığını iddia eden Gezgin, “Yaz mevsiminde tavukları atamıyorlar, çünkü biz tarlada sürekli işleniyoruz. Kış ve bahar aylarından bölgeyi tenha bilmelerini fırsat bilerek, çiftlikte ölen hayvanları bölgeye atıyorlar. Kötü kokunun yanı sıra bu tavuklar kedi ve köpekler tarafından parçalanıyorlar” diye konuştu.

‘MAHSULÜME VE SAĞLIĞIMIZA ZARAR VERİYOR’

ÇİFTLİK yanında tarlası bulunduğu için en çok bu durumdan kendisinin etkilendiğini belirten Yunus Gezgin, “Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne ve köy muhtarına ilettim. Sağ olsunlar ilgilendiler ancak bu çiftlik sahiplerini durdurmadı. Bu yıl buğday ektim, ekinime ve özellikle de sağlığımıza ciddi zararlar veriyor. Kötü kokusu da cabası… Bu durumdan artık bıktım. Herkesin işini yapmasına saygılıyız, ancak kurallara uyarak yapılması herkesin yararına olur” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.