SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çevre kirliliğine dikkat çekmek için yürüyüş düzenlediler

Bu haber 05 Ekim 2023 - 21:46 'de eklendi.

Torbalı’da eğitim veren Bahçeşehir Koleji öğrencileri herkesi yaşadığı çevreye sahip çıkmaya davet ediyor.

BAHÇEŞEHİR Koleji, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Dünya bırakabilmek için  “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları” na yönelik tüm yıl boyunca sürecek olan çalışmalar ve etkinlikler ile İklim Krizi farkındalığını ve duyarlılığını arttırmaya devam ediyor.

TORBALI’DA pek çok başarılı etkinliğe imza atan Bahçeşehir Koleji sağlıklı bir yaşam için yürüyüş yapmanın önemini vurgulamak, ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen en büyük sorunlardan biri olan “İklim Krizi”ne farkındalık oluşturarak çevre kirliliğine dikkat çekmek için 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında Pamucak Sahil Yürüyüşü düzenledi.  Düzenlenen İklim Farkındalığı yürüyüşü ile Pamucak sahil şeridinde kıyı temizliği etkinliği gerçekleştiren Bahçeşehir Koleji öğretmenleri ve öğrencileri “Tek Evimiz Dünya, Onu Korumalıyız” mesajı verdiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.