SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çevre ilçelere defnedilmeye başlandı

Bu haber 14 Ekim 2022 - 10:54 'de eklendi.

Torbalı’da çözülemeyen sorunlar arasında başı çeken defin yeri sıkıntısı bu kez Çapak Mahallesi’nde patlak verdi. Mahalle mezarlığının dolmasıyla bölgede yaşayanlar, vefat eden yakınlarını defin etmek için çevre ilçelere gitmek zorunda kalıyor

Nüfusu 210 bine dayanan Torbalı’da son beş yıl içerisinde kırsal kesimlerde ve merkezi noktalarda yer alan mezarlıklarda defin yeri kalmadı. İzmir’in diğer ilçelerinden yapılan definlerle de kısa sürede yer kalmayan mezarlıklara alternatif olarak Pamukyazı Mahallesi’nde yapılan katlı mezarlık projesi de beklenen ilgiyi görmedi. İlçede son olarak Çapak Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta defin yeri kalmadı.

MUHTARDAN ÇÖZÜM ÖNERİSİ

Torbalı’da vefat edenlerin yakınları akrabalarını nereye defin edecekleri konusunda akla karayı seçiyor. Şuanda sadece sayılı köy mezarlıklarında defin yerinin kaldığı ilçede, birçok kişi vefat eden akrabalarının defini için diğer ilçelere gitmek zorunda kalıyor.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.