SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çevre ilçelerden Torbalı’ya ‘kamyon dolusu köpek bıraktılar’ iddiası!

Bu haber 18 Aralık 2023 - 0:08 'de eklendi.

Torbalı’da önceki gün sabah saatlerinde çevre belediyelerce bıraktığı düşünülen ilçemize kamyon dolusu köpek bırakıldığı öğrenildi. Görgü tanıklarına göre Ortaköy ve Subaşı bölgesine bırakılan köpekler yiyecek bulmak için şehir merkezine indi.

KAYITSIZ, küpesiz köpekleri gören vatandaşlar büyük panik yaşadı. Torbalı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün de işini güçleştiren bu durumun ilk olmadığı öğrenildi. Sadece bu yıl 2 bin kedi ve köpeğin kısırlaştırma işlemini gerçekleştiren Torbalı Belediyesi, bu tür olaylar yüzünden hayvan popülasyonunun da önüne geçemiyor.

SON günlerde gündem olan başıboş köpekler nedeniyle iyice panikleyen vatandaşlar da duruma tepki gösterdi. Öte yandan sık sık bu köpekleri taramadan geçirip kısırlaştıran Torbalı Belediyesi, çevre belediyelerin yaptığı bu eylemin durdurulmasını istiyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.