SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cesur ailesinin acı günü

Bu haber 13 Eylül 2021 - 22:31 'de eklendi.

Ayrancılar’ın sevilen isimlerinden olan, Mustafa, Ramazan, İdris ve Fatih Cesur’un babası Abdullah Cesur vefat etti.

AYRANCILAR’DA kılınan cenaze namazı ile defnedilen merhum Abdullah Cesur, son yolculuğuna dualarla uğurlandı. Vefatı ile sevenlerini yasa boğan Cesur’un cenaze törenine AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İlçe Başkanı Selman Günaydın ile Torbalı ve Ayrancılar esnafının önde gelen birçok ismi katıldı.

CESUR ailesine baş sağlığı dileyen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Dava ve yol arkadaşlarımız Mustafa, Ramazan, İdris ve Fatih Cesur’un babaları, Ayrancılar’ın mümtaz şahsiyeti, ömrünü İslam ve Kur’an davasına adamış Abdullah Cesur amcamızı Rahmet-i Rahman’a uğurladık. Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.