SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çermikli Başkan’dan Günaydın’a ziyaret

Bu haber 26 Ekim 2021 - 18:44 'de eklendi.

Sık sık Torbalı’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerle bilinen Diyarbakır’ın Çermik ilçesinin Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, bugün Torbalı’ya geldi.

BAŞARILI Belediye Başkanı AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Karamehmetoğlu’nu ilçe başkanlığında ağırlayan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Diyarbakır Çermik Belediye Başkanımız sayın Şehmus Karamehmetoğlu’nu İlçe Başkanlığımızda ağırladık. Başkanımız Şehmuz Karamehmetoğlu’na ve ziyaretine eşlik eden hemşehrilerime nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KARAMEHMETOĞLU da yaptığı açıklamada, “AK Parti Torbalı İlçe Başkanımız sayın Selman Günaydın’ı kendilerine hizmet etmekte onur duyduğum Torbalı’da yaşayan Çermikli hemşehrilerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Sayın başkana ilgisi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.