SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cenazesine ulaşılan Tuğçe’nin soruşturması derinleştirildi

Bu haber 28 Kasım 2023 - 15:51 'de eklendi.

Müge Anlı’nın günlerce ele aldığı kayıp Tuğçe Kantık’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından esrarengiz olayla ilgili soruşturma derinleştirildi. 32 yaşındaki iki çocuk annesi Tuğçe Kantık’ın nasıl vefat ettiği konusu araştırılıyor.

32 YAŞINDAKİ iki çocuk annesi Tuğçe Kantık’ın ailesi, onun bulunması için Müge Anlı’dan yardım istemişti. Kantık’ı evlatlık alan annesi ve eşi onu her yerde aradıklarını ama bir sonuca ulaşamadıklarını ifade etmiş, Müge Anlı da konuyu masaya yatırmıştı. Torbalı ilçesinde yaklaşık 3 hafta önce evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Tugçe Kantık’ın cesedi Moskof Çayı’nda bir çiftçi tarafından bulunmuştu.

CESEDİN kimliğinin tespiti yapılırken, cansız bedenin kayıp Tuğçe’ye ait olduğu belirlenmişti. Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.