SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cemiyette paralel temizlik

Bu haber 25 Temmuz 2016 - 8:27 'de eklendi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ülke genelinde başlatılan operasyonlarda terör örgütü FETÖ üyesi oldukları tespit edilen kamu görevlileri hakkında operasyon başlatıldı. Torbalı Gazeteciler Cemiyeti’nden yapılan açıklamada, bu örgüt ile bağlantısı tespit edilen üyelerinin, üyelikten çıkarılacağı duyuruldu

CEMİYET Başkanı İbrahim Kaya, yaptığı açıklamada, “Kendi halkına tankla, uçakla ateş açan bir örgüte sempati duyan, destek veren kim varsa tüm kurumlardan temizlenmelidir. Hükümetimizin bu azılı terör örgütüne karşı başlatmış olduğu operasyonlara Torbalı basını olarak sonuna kadar destek veriyoruz. Verdiğimiz bu destek lafta da kalmayacak. Terör örgütü FETÖ/PDY ile bağlantısı tespit edilecek her hangi bir üyemiz olursa, kendisini üyelikten çıkaracağımızı Torbalı kamuoyuna duyurmak istiyoruz” dedi.

ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULACAK

BU konuyla ilgili Torbalı Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nda görev yapan Okan Diril, Cemil Zeybeker, Feyzullah Turan ve Muhsin Yener’den oluşan bir komite İbrahim Kaya başkanlığında kurularak, araştırma yapacak. Araştırma sonucunda FETÖ örgütü ile bağlantısı tespit edilen üyeler, üyelikten çıkarılacak. Başkan Kaya yaptığı açıklamada, “Böyle bir terör örgütü ile uzaktan yakından bağlantısı olan, sempati duyan, darbeye destek veren, yardım ve yataklık yapan kim varsa cemiyetimiz çatısı altında barındırmayacağız. Dernek yönetiminde gerekli çalışmayı başlatarak, bu kişilerin cemiyetimizden tasfiyelerini sağlayacağız” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.