SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cemile Organizasyon’un yeni adresine görkemli açılış

Bu haber 18 Şubat 2024 - 10:25 'de eklendi.

3 yıldır Torbalı Mahallesi’nde hizmet veren Cemile Organizasyon Kafe ve Davet Evi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki daha geniş ve ferah bir mekanda faaliyetlerine devam edecek. Firmanın resmi açılışı AK Parti, CHP ve İYİ Parti belediye başkan adaylarının katılımıyla gerçekleşti.

CEMİLE Organizasyon, Cumhuriyet Mahallesi 2001 Sokak no.1/B (Mia Koru Altı) adresine taşındı. Deneyimli firmanın açılışı AK Parti Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, CHP Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Melih Terzioğlu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı. Açılış öncesi davetlilere çeşitli ikramlarda bulunurken, işletmeci Cemile Koç ve belediye başkan adayları birer konuşma yaparak, yeni mekanın hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Sonrasında ise işletmenin açılış kurdelesi üç partinin belediye başkan adayının katılımıyla kesildi. 300 metrekarelik ve 150 kişi kapasiteli daha geniş bir dükkanda faaliyetlerine devam edecek olan firmada nişan, kız isteme, söz, nikah, kına, iş toplantıları, cinsiyet partileri, doğum günü, bekarlığa veda partileri, evlenme teklifi gibi birçok organizasyonu yapabilecek. Müşterilerin isteği ve talebi doğrultusunda, Torbalı’da bu şekilde kapalı şık ve elit bir mekan eksiliğini gözlemleyen Cemile Koç, konum açısından da oldukça isabetli bir yere açtıklarını söyledi. Şık, elit ve nezih bir yere taşındıklarını söyleyen Cemile Koç, 3 yılda toplu organizasyonların adresi olduklarını ve daha kaliteli hizmet verebilmek için var güçleriyle çalıştıklarını anlattı. Cemile Organizasyon  İrtibat: 0 554 908 00 06

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.