SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cemil Tugay’dan Torbalı Ticaret Odası’na ziyaret

Bu haber 23 Şubat 2024 - 21:35 'de eklendi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, saha çalışmaları kapsamında Torbalı’ya geldi.

CHP Torbalı belediye Başkan Adayı Övünç Demir ile birlikte Torbalı Ticaret Odası’na giden Tugay’a CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, CHP Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve CHP Torbalı Belediye Meclisi Üyesi Adayları eşlik etti. TTO Başkanı Vahap Olgun ve TTO Yönetim Kurulu ile görüşmede bulunan CHP heyeti Torbalı sanayisi ve buna bağlı ekonomik gelişimi üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

ZİYARETE ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay; “Torbalı Ticaret Odası’nı ziyaret ederek ilçemizdeki sorunlarla ilgili görüşmelerde bulunduk. Kentimizin her ilçesinde yerel kalkınmayı sağlayacak, yurttaşlarımızın yüzünü güldüreceğiz” ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemil Tugay ile beraber Torbalı Ticaret Odası’nı ziyaret ettik. İlçemiz ekonomisinin gelişimi için verimli bir sohbet gerçekleştirdik.” İfadelerini kullandı

Tugay, Demir ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden TTO Başkanı Abdulvahap Olgun ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; “İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Adayı Cemil Tugay, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Torbalı CHP Belediye Başkan Adayı Övünç Demir’i odamızda ağırladık. Torbalı’nın sorunları ve çözüm önerileri hakkında sunum gerçekleştirdik” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.