SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cemil Tugay’dan CHP’li küskün seçmene sandık çağrısı

Bu haber 18 Mart 2024 - 0:57 'de eklendi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, yurttaşlara seçimlerde sandığa gidip oy kullanmasının önemini anlatarak, CHP’li belediye başkan adaylarının amacının kenti korumak olduğunu belirtti.

KÜSKÜN seçmenin bulunduğunu anımsatan ve seçmenin sandığa gitmesinin önemine değinen Başkan Tugay, şöyle dedi: “Sandığa gidip oy atmadığınız zaman o gün akşam nasıl hissedeceğinizi merak ediyorum. Bu konuyu herkes düşünmeli. Böyle bir şey olamaz. CHP’nin bu kentte, ülkede neleri koruduğunu ve nelerle mücadele ettiğini unutacaklar mı? Mesele biz değiliz. Bize destek verilmemesi, başkalarına destek olunması demek. Karşıda kimin olduğunu hatırlasınlar. Bizim amacımız Cumhuriyet değerlerini, ülkeyi korumak” diye konuştu.

“SORUMLULUK HİSSİ İLE BU MÜCADELEYE GİRDİM”

YAP, işlet, devret modeli ile yapılan projelerin kente ve ülkeye zarar verdiğini belirterek, Bayraklı Şehir Hastanesi örneğini veren Başkan Cemil Tugay, “Projeler, insanların gözünü boyamak için yapılıyor. Hayaller kurdurtarak belediyecilik yaptıklarını söylüyorlar. Birçok projenin yapılması teknik olarak mümkün değil. Yap, işlet, devret ile devleti borç yükü altına koyuyorlar. Dünya tarihinde böyle bir şey yok. Bunları başarı hikayesi diye anlatıyorlar. İnsanın kanı donuyor. Ülkeye dair bir gram sorumluluğu olan insanların bunları düşünmesi, sorgulaması lazım. Ben de bu sorumluluk hissi ile mücadeleye girdim” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.