SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cemevi korosundan Torbalı’da dev konser

Bu haber 13 Şubat 2022 - 22:07 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi ve Torbalı Aşık Mahsuni Şerif Cemevi’nin ortaklığında düzenlenen “Ezgiler ve Öyküler” isimli halk müziği dinletisi gerçekleşti. BKM tiyatro salonunda düzenlenen dinletiye ilçe sakinleri yoğun katılım gösterdi.

BELİRLİ aralıklarla Torbalı’daki türkü dostlarına konserler veren Torbalı Aşık Mahsuni Şerif Cemevi’nin korosu dün kulakların pasını çizdi. Torbalı Belediyesi ortaklığıyla düzenlenen “Ezgiler ve Öyküler” isimli halk müziği dinletisi dinleyicilerden tam not aldı.

ÜCRETSİZ konsere katılım yoğun olurken, en sevilen türküler hep bir ağızdan seslendirildi. Benzer konserleri yıl boyunca gerçekleştirecek olan dev koronun, uyumu, solo eserlerin seçimi dinleyicileri adeta büyüledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.