SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çaybaşı’lı öğrencilerden muhteşem 23 Nisan!

Bu haber 24 Nisan 2024 - 1:43 'de eklendi.

Yarının teminatı olan çocuklarımızdan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı neşesi tüm Çaybaşı’yı sardı…

   104 yıl önce aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde iken dahi minik kalpleri unutmayarak, TBMM’nin açılış yıl dönümü ve dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramı kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.  23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Programa öğrencilerimizin katılımıyla okul bandomuz eşliğinde “Ulusal Egemenliğe Yürüyüş”ümüzü gerçekleştirdi. Ardından bayram programı, öğrenciler tarafından okunan şiir, gösteri ve halk oyunları ile tamamlandı.

Okul müdürümüz;    “Okulumuz bünyesinde son derece keyifli bir kutlama programı gerçekleştirildi. Programda emeği geçen sevgili öğrencilerimize, kıymetli öğretmenlerimize ve bugünde bizleri yanlız bırakmayarak izlemeye gelen değerli velilerimize de teşekkür ederiz.” dedi.

Minikler bayramın keyfini doyasıya çıkardı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.