SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çaybaşı’lı öğrenciler, kişisel hijyen eğitimi aldılar

Bu haber 29 Şubat 2024 - 22:33 'de eklendi.

Torbalı’nın Çaybaşı Mahallesi’nde bulunan Çaybaşı 80. Yıl ilkokulu 3. sınıf öğrencileri kişisel hijyen konusunda eğitim aldılar

AVRUPA Birliği destekli proje kapsamında Torbalı Göçmen Sağlığı Merkezi tarafından çocuklara kişisel temizlik kuralları, el yıkama ve hijyen konularında eğitim verdi.

ÇOCUKLARA el yıkama ve sağlık bilgisi becerilerinin yanı sıra ellerinin sürekli yıkanmasını tavsiye eden doktorlar, 80. Yıl Çaybaşı İlkokulu 3. Sınıf  öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

ÇOCUKLAR heyecanlarını: “Tuvaleti kullandıktan sonra ellerimizi 20 saniye boyunca sabunla yıkamayı öğrendik. Günde en az iki kez yemeklerden sonra dişlerimizi de fırçalayacağız. Daha önce soldan sağa dişlerimizi fırçalarken bunun yanlış olduğunu, yukarıdan aşağı dişlerimizin fırçalanması gerektiğini öğrendik. Hijyen kurallarını ailemize ve çevremize de anlatacağız” şeklinde ifade ettiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.