SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çaybaşı’lı miniklerden muhteşem ‘anneler günü’ kutlaması

Bu haber 09 Mayıs 2022 - 22:26 'de eklendi.

  1. Yıl Çaybaşı İlkokulu’nda Anneler Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda duygusal ve anlamlı anlar yaşandı.

1/C sınıfı öğrencilerinin hazırladığı ve öğrencilerin annelerinin de katıldığı etkinlik büyük ilgi gördü. Sınıf Öğretmeni Muharrem Gökoğlu rehberliğinde düzenlenen ‘annem beni gözümden tanır’, ‘annemi gözüm kapalı bulabilirim’, ‘annemi tanıyorum’ gibi yarışmalarda anneler ve çocukları yarıştılar.

PROGRAMIN sonunda çocuklar Bangır Bangır gösterisini sundular. ‘Benim Annem Bir Melek’ hatıra fotoğrafı çekildi. Okul yetkilileri hazırlanan programa katılım için tüm velilere teşekkürlerini sundular.

OKUL yetkilileri yaptığı açıklamada, “1/C sınıfı öğrencilerimizin ve tüm annelerimizin ‘anneler günü’nü kutluyoruz. Annelerimizi bu değerli günde bir günde olsa anmak için bu programı düzenledik. Katılımınızdan dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, annelerinin anneler gününü kutluyoruz” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.