SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çaybaşı’dan afet bölgesine gönül köprüsü

Bu haber 15 Şubat 2023 - 2:00 'de eklendi.

Geçtiğimiz hafta başı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük çapta yıkıma neden olan depremlerde zarar gören insanlar için yapılan yardım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu bağlamda Çaybaşılı gençler de üzerlerine düşeni yapmaktan geri durmuyorlar

CUMHURİYET tarihinin en yıkıcı doğal afeti olarak tarihe geçen Kahramanmaraş Depremi’nin yaralarını sarmak için yurt çapında başlayan seferberlik hız kesmeden devam ediyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Torbalı’da da pek çok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları çeşitli yardım kampanyaları yürütmeye devam ediyor.

ÖTE yandan ilçede hizmet veren esnaflar ve çeşitli özel kurumlar da depremzedeler için çeşitli kampanyalar yürütmeye başladı.  Tüm yurdun seferber olduğu depremzedeler için Çaybaşı Mahallesi’nde yaşayan gençler de afet bölgesine yardımlar topluyor ve yürütülen kampanyalarda gönüllü olarak yer alıyorlar.

AFET gününden bu yana gerek İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yardım toplama merkezi olarak belirlenen Fuar İzmir’de gerek ilçede faaliyet gösteren STK’ların kampanyalarına destek olan Çaybaşılı gençler, önceki gün kendi toplamış oldukları yardımları afet bölgesine doğru yola çıkardı.

ÖTE yandan Çaybaşılı gençler geçtiğimiz gün de Batuhan Irsi’nin girişimleriyle başlayan Torbalı ve Kemalpaşa Ultraslan taraftar grubu üyelerinin ortaklaşa yürüttükleri yardım kampanyasında gönüllü olarak çalıştılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.