SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çaybaşı’daki yeni yerinde çift kanalla hizmet verecek

Bu haber 05 Ağustos 2023 - 9:25 'de eklendi.

TÜVTÜRK Torbalı Araç Muayene istasyonu yeni yerine taşındı. Torbalı Araç Muayene İstasyonu, dün itibariyle Çapak Mahallesi’ndeki adresinden Çaybaşı-Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi’ndeki yeni adresine taşınarak hizmet vermeye başladı

TÜVTÜRK Torbalı Araç Muayene istasyonu İzmir-Aydın Asfaltı Çapak Mahallesi’nde bulunan yerinden çıkarak yine İzmir-Aydın Asfaltı üzerinde bulunan Çaybaşı-Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi’ndeki yeni yerine taşındı. TÜVTÜRK Torbalı Araç Muayene istasyonu, daha önce Torbalı Otoban girişi yanında bulunan şubesindeki hizmetini tamamladı.

ARTIK ÇAYBAŞI’DA

Torbalı Araç Muayene İstasyonu, dün itibariyle Çaybaşı Mahallesi’ndeki yeni adresinde hizmet vermeye başladı. Daha önce tek kanaldan oluşan araç muayene istasyonu, yeni adresinde iki kanalda hizmet veriyor.

YOĞUNLUK AZALACAK

Kanal sayısının ve personel sayısının artmasından dolayı, artık iki kat daha fazla araca muayene hizmeti verecek. Bu sayede sistemdeki randevu yoğunluğu azalmış olacak. Yeni adresin konumu, vatandaşlara da kolaylık sağlayacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.