SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çaybaşı’daki şirket iflasını duyurdu

Bu haber 03 Ocak 2024 - 23:33 'de eklendi.

Ekonomik krizin tüm sektörleri etkilediği Türkiye’de neredeyse her gün dev şirketlerle ilgili iflas haberleri geliyor. Son olarak ilçede iflas bayrağını çeken firma ise Ege Botanik Çiçekçilik Seracılık Ve Ticaret Limited Şirket’i oldu

TORBALI’DA son  aylarda icralık haberlerinde akıl almaz artış yaşanırken vatandaş adeta borç batağında yüzüyor. Öte yandan ilçede faaliyet gösteren firmalar da ekonomik kriz nedeniyle bir bir iflas ediyor.

BU firmalara son eklenen firma ise Ege Botanik Çiçekçilik Seracılık Ve Ticaret Limited Şirket’i oldu. Çaybaşı’da hizmet veren firma İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin kararıyla iflasını duyurdu.

BASIN İlan Kurumu’nda yer alan bilgiye göre “izmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesinin 27/12/2023 tarih ve 2023/854 esas sayılı ilamı ile saat : 10:19 ‘da iflasına karar verilmiş olup, tasfiye işlemleri Müdürlüğümüzün yukarıda esas numarası yazılı iflas dosyasından yürütülmektedir. Keyfiyet İİK’nın 166. Maddesi gereğince ilan olunur” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.