SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çaybaşı’da deprem tatbikatı! Öğrenciler bilinçlendirildi

Bu haber 07 Mart 2024 - 11:12 'de eklendi.

Deprem Haftası’nda 80. Çaybaşı ilkokulu’nda deprem ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

‘DEPREM Haftası’ ile ilgili çocukların afet  konusunda bilinçlendirmek amacıyla Çaybaşı ilkokulu Sivil Savunma Kulübü organizesinde ve tüm okulun katılımıyla ‘Afete Hazırlık’  tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. 5 Mart Salı günü 14.50’de gerçekleştirilen deprem tatbikatı başarıyla tamamlandı.

DEPREME her an hazır olmak gerektiğini vurgulayan okul yetkilileri, “Deprem bilincini tüm topluma yaymalıyız. En son Kahramanmaraş depremlerinde gördük. Büyük afetlerle mücadele ancak tüm kurum ve kuruluşlarla tüm halkın katkılarıyla mümkün olabilecek bir durum. Allah ülkemizi deprem ve afetlerden korusun.” dedi.

“ÇOCUK yaşlarda bu refleksleri geliştirmek bizim için son derece önemli” diye sözlerini sürdüren yetkililer, “Hakikaten çocuklarımız da gayet duyarlı, güzel tepkiler veriyor. İnşallah büyüdüklerinde toplumun tüm aşamasında afetleri önlemek amacıyla tedbirlerini alacaklar” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.