SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çaybaşı’da 1. sınıflar okula ‘merhaba’ dedi

Bu haber 09 Eylül 2021 - 1:39 'de eklendi.

Çaybaşı’da 1. sınıfa ilk adımını atacak öğrenciler, okul heyecanını palyaço ile sürpriz hediyelerle yenmeye çalıştı.

ilkokul 1. sınıf öğrencileri için 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı, oryantasyon (uyum) eğitimine 06 Eylül de başladı. Çaybaşı 80. Yıl İlkokulu’nda birinci sınıfa başlayacak minik öğrenciler öğle saatlerinde velileri ile birlikte okul bahçesini doldurdu.

Bu ortamda heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler palyaçonun gösterileri ve hediyelerle şenlendi. Yüzlerinin boyanması, balonlar ve sürpriz hediyeler ile müzik eşliğinde okulda eğlendiler. Sınıflarda hediyelerini alan çocuklar öğretmenleri ile tanıştı. Öğrencilerin birçoğu okula uyum sağlamakta sorun yaşamazken bazı öğrencilerin strese girdiği gözlerden kaçmadı.

Adının açıklanmasını istemeyen bir hayırsever, okula merhaba diyecek bu çocuklar için bir sınıfın duvar boyası, tavan vantilatörü, okuma yazma setleri ve palyaço organizasyonu ile sürpriz hediye giderlerini karşıladı.

İlk defa okula gelen bu çocuklar için bu etkinlikleri planlayan Sınıf Öğretmeni Muharrem Gökoğlu, böyle bir günde; güzel bir şekilde çocukları karşılamanın onlar için utulmayacak bir duygu olduğu belirtti.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.