SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çaybaşı Yeni Mahalle kaderine terk edildi!

Bu haber 30 Kasım 2023 - 0:40 'de eklendi.

Çaybaşı Yeni Mahalle’nin sorunları bitmek bilmiyor. Verilen sözlerin tutulmadığını ve son yağan yağmurlar nedeniyle mahalle çamur içinde kaldığını söyleyen Muhtar Bülent Ateş, yetkililere seslendi.

Çaybaşı’da 2 mezarlık olduğunu ve Yeni Mahallede bulunan mezarlığa ulaşmak için çamur deryasının içinden geçmek gerektiğini söyleyen Muhtar Ateş, “Mezarlık çevresi bölgede bulunan ağaç tomrukları nedeniyle çamur içinde. Mezarlığın hemen yanıbaşında tomrukları devamlı nakliye işi yapan bir firma var. Ve kepçe kamyon gibi araçlar devamlı giriş çıkış yapıyor. Musalla taşının çevresi ise toprak yığınlarıyla dolu. Çözüm bulunamadı bir türlü” dedi.

‘HALI SAHA ÇEVRESİNDEKİ MOLOZ VE GÖLET YÜZÜNDEN KULLANILMIYOR’

Yine mahallede bulunan halı saha çevresinde adeta göl oluştuğunu ve çocukların içeri girmekte bile zorlandığını anlatan Muhtar Bülent Ateş, “Halı sahanın çevresi moloz yığınları ve sularla çevrili. Halı sahada futbol maçı bile yapılmıyor ne zamandır. Geçen seçimde söz verdiler çevre düzenlemesi yapıcaz diye. Ancak 5 yıl geçti hiçbir çalışma olmadı” diye konuştu.

‘AÇIK DÜĞÜN SALONUNUN ÇATISI KAPATILMADI’

Ayrıca yine mahallede bulunan açık düğün salonunun üstü açık olduğunu ve yağmur çamur derken kış mevsiminde hiç kullanılmadığını söyleyen Muhtar Bülent Ateş, “Yine siyasiler söz verdiler. Üstünü kapatacaklardı ancak hiçbir gelişme olmadı. İçindeki tuvaletler ise perişan halde. Gelip bakan yok. Çaybaşı Yeni Mahalle kaderine terk edildi” ifadelerini kullandı.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.