SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çaybaşı İtfaiyesi kendi elektriğini üretecek

Bu haber 27 Eylül 2022 - 9:28 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Tunç Soyer’in “Yeşil İzmir” vizyonu ile başlatmış olduğu proje kapsamında Torbalı’da bulunan Çaybaşı İtfaiye Merkezi’nin çatısına güneş enerjisi santrali kurdu

İZMİR Büyükşehir Belediyesi tesislerinin elektrik ihtiyacını yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor.

BERGAMA Mezbahası, Aliağa İtfaiyesi, Uzundere Çok Amaçlı Spor Salonu, Selçuk Transfer İstasyonu, ESHOT Gediz Atölye, Bayraklı Ekrem Akurgal Yaşam Parkı, Çiğli Aile Danışma Merkezi, Seyrek Köpek Barınağı tesislerinin çatısına güneş paneli kuran Büyükşehir, bu kapsamda Torbalı’da bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Çaybaşı İtfaiye Merkezi’nin çatısına güneş enerjisi sistemi kurdu.

KURULAN Güneş enerji sistemi ile Torbalı’daki toplam seragazı emisyonunu azaltılması ve kamu kaynaklarını etkin bir biçimde kullanılması hedefleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.