SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çaybaşı halkından Tunç Soyer’e sevgi seli

Bu haber 25 Mayıs 2023 - 8:00 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dünkü Torbalı programı kapsamında Yeni Mahalle ve Çaybaşı sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Soyer’e Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ve İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları da eşlik etti

TORBALI’YA gelerek İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi projesinin ikinci etap inşa çalışmalarını yerinde inceleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Torbalı programı kapsamında Yeni Mahalle ve Çaybaşı sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Soyer’e Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Büyükşehir Belediyesi bürokratları da eşlik etti. Halkın taleplerini dinleyen Başkan Soyer, Yeni Mahalle’deki halı sahada düzenleme yapılacağını, çocuk oyun parkının yenileneceğini, alaçık ve basket potası gibi isteklerin en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi.

TÜRKİYE’NİN sadece üç gün sonra çok önemli bir seçime gideceğini ifade eden Başkan Tunç Soyer, “Sandığa gidelim kardeşlerim. Bu seçim yüz yıllık demokrasi tarihinin en büyük seçimi olacak. Bir referandum olacak. Ya demokrasi gelecek ya da bu tek adam sistemi devam edecek. Hangisi olacağına bu seçim karar verecek. Sandığa gitmeyenler aslında bizim kaderimizi belirleyecek. Bu kadar net. Sandığa gitmemek en temel vatandaşlık görevini yapmamak demek.

Bu seçimde herkes üzerine düşeni yapmak zorunda. Eğer bu memlekette oyuncu olmak, bu memleketin bereketinden faydalanmak istiyorsanız sandığa gitmeniz gerek. Bu iktidar sadece bizi soyup soğana çeviriyor. Boş vermeyeceğiz, oy vereceğiz. Göreceksiniz bu memleket bambaşka bir yere gidecek” dedi. Başkan Soyer, iktidarın değişmesi ve halktan yana bir iktidarın kurulması halinde Romanların tapu meselesini de çözeceklerini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.