SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çapak’lıların deneyimli muhtarı yeniden aday!

Bu haber 23 Mart 2024 - 1:19 'de eklendi.

2019 yerel seçimlerinde Çapak Mahallesi’ne muhtar olarak seçilen Ali İhsan Alaca, hizmetlerin devamı için yeniden adaylığını açıkladı.

31 MART’TA yapılacak olan seçimlerde Çapak Mahallesi’nde muhtar adaylığını açıklayan Ali İhsan Alaca, yaptığı hizmetleri sıraladı. Alaca, “Mahallemize sabah – akşam ESHOT aracının gelmesini sağladık. Köy meydanına su tankeri koyduk. Bu tanker sayesinde çiftçilerimiz su tankerlerini ücretsiz olarak doldurma imkanına sahip oldu. Çapak’ta bir tane bile çocuk oyun grubu yoktu. Girişimlerimiz ve çabalarımız sayesinde mahallemize çocuk oyun grubu konularak onların keyifli ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturduk. Köy mezarlığı arkasında bulunan ve 45 yıldır âtıl vaziyette çöple dolu olan bölgeyi temizlettik. Şimdilerde bu alan mezarlığa dahil oldu. Çapak’taki Dümbürlek mevkiinde bulunan 6.500 metrekarelik yeri İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden ‘mezarlık yeri’ olarak talep ettik. İrili ufaklı birçok işi daha gerçekleştirdik” dedi.

‘7 GÜN 24 SAAT GÖREV BAŞINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM’

“HİZMET bizden, takdir sizden” sloganıyla yola çıktıklarını, hizmetlere devam etmek için vatandaşlarının desteğini beklediğini anlatan Ali İhsan Alaca, ““Şimdiye kadar 7 gün 24 saat halkımın hizmetinde oldum ve olmaya da devam edeceğim. Çapak’lıların desteğini bekliyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.