SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çapak’ın tek kadın adayı, yılların sorununu çözecek

Bu haber 22 Mart 2024 - 17:03 'de eklendi.

21.yüzyılda fosseptik çukuru kullanan Çapak Beşevler’e, çağdışı görüntünün sona ermesini için Çapak’ın tek kadın muhtar adayı olan Ümmü Zeybek, kolları sıvadı. Bölgenin sesi olan Zeybek, göreve geldiği takdirde bu sorunu ortadan kaldıracağını ifade etti.

KANALİZASYON altyapısı olmadığı için Çapak Beşevler’e geçtiğimiz yıllarda geçici olarak fosseptik çukuru açılmış ve Beşevler’de bulunan yaklaşık 250 hanenin atığı bu çukura bağlanmıştı. Ancak aradan geçen yıllara rağmen Beşevler’e altyapı kurulmaması nedeniyle, hala çağdışı olarak nitelendirilen fosseptik çukuru kullanılıyor. 250 hanenin bir tek fosseptik kanalını kullanması nedeniyle çukur çok sık doluyor ve kimi zaman taşıyor. Artık eskimiş olan boruların zaman zaman patlaması nedeniyle, sokaklarda kanalizasyon suyu akıyor. Özellikle yaz aylarında kötü kokuların oluştuğu Beşevler’de vatandaşlar, sorunun çözülmesini isterken, Çapak’ın tek kadın muhtar adayı olan Ümmü Zeybek bu sorunu ortadan kaldırmaya hazır olduğunu kaydetti. Gerekirse bu fosseptik çukurunun başında gece gündüz eylem yapacağını yine de Beşevler’e kanalizasyon hattının çekilmesini sağlayacağını ifade eden Zeybek, göreve geldiği takdirde bu sorunu ortadan kaldıracağını ifade etti.

ZEYBEK: BU REZİL GÖRÜNTÜ SONA ERECEK

  1. YÜZYILDA alt yapısı bulunmadığı için fosseptik çukurundan kaynaklanan pis kokulara maruz kalan vatandaşların sesi olan Çapak Muhtar Adayı Ümmü Zeybek “Yıllardır kullanılan bu çukur, 250 hanenin ihtiyacını karşılamaya yetmiyor. Sürekli dolup taşıyor. Bazen ise eskiyen borular patlıyor. Etrafı dışkı kokusu kaplıyor. Yaz aylarında kokuya tahammül etmek mümkün değil. Bu rezil görüntülere muhtar seçilmem durumunda son vereceğime söz veriyorum” dedi.
Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.