SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Canlı derse sürpriz ziyaret

Bu haber 09 Nisan 2021 - 16:00 'de eklendi.

Yüz yüze ve uzaktan eğitim faaliyetleri karma bir şekilde devam ederken öğrenciler adeta öğretmenlerinin evlerinde misafir oluyorlar.

KAZIMPAŞA İlkokulu 1-B Sınıfı öğretmeni Sultan Çavuş’un dersine sürpriz bir misafir katıldı. Öğrencileriyle birlikte ders işleyen Sultan öğretmen ekran karşısında Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’u görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

MİNİK ECRİN DAVET ETTİ

ÖNCEKİ gün, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun kurum ziyaretleri sırasında Kazımpaşa İlkokulu 1-B sınıfı öğrencisi Ecrin Melek Bozdoğan’ın tablet bilgisayarı ile canlı derse katıldığını gördü. Kendisini dersine davet eden minik Ecrin öğretmenine bir misafir geldiğini söyleyince, Sultan öğretmen karşısında İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’u gördü. İki eğitimci arasında gerçekleşen tatlı sohbet öğrenciler arasında gülüşmelere neden oldu. Tüm öğrenciler uzaktan eğitim derslerinin çok güzel geçtiğini ve öğretmenlerini çok sevdiklerini söyledi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.