SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çanakkale şehitleri saygıyla anıldı

Bu haber 18 Mart 2022 - 19:04 'de eklendi.

Tarihin gördüğü en şanlı zaferlerden biri olan ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Cumhuriyeti’nin ön sözü olarak tanımladığı 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümü Torbalı’da gerçekleştirilen törenlerle kutlandı.

KUTLAMA ve şehitleri anma dün sabah programı saat 10.00’da Şehitlik Meydanı’nda gerçekleşen tören ile başlayıp BKM’deki kutlama programıyla devam etti.

TORBALI Atatürk Anadolu Lisesi’nin organize ettiği törene Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Başsavcı Mehmet Sin, AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın, CHP İlçe Başkanı Övünç Demir, Millyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Veli Sayan, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu ve ilçe kamu kurum amirleri de katıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.