SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çamlıca’da çiftlikleri ve tesisi bulunan Bakan Pakdemirli istifa etti

Bu haber 05 Mart 2022 - 3:09 'de eklendi.

Torbalı’da yatırımları bulunan, özellikle Çamlıca bölgesinde çiftlikleri ve zeytinyağı sıkım tesisi bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli görevinden istifa etti

VAHİT Kirişçi, Tarım ve Orman Bakanı oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanana karara göre, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli görevinden istifa etti. Karara göre, Vahit Kirişçi Tarım ve Orman Bakanı oldu.

TARIM ve Orman Bakanlığı görevinden “affını isteyen” Bekir Pakdemirli, istifası sonrası yaptığı ilk açıklamada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Pakdemirli, Twitter’dan yaptığı paylaşımında, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 10 Temmuz 2018’den itibaren sürdürdüğüm Bakanlık görevimden ayrılmış bulunuyorum. Görevden af talebimi kabulleri için kendilerine şükranlarımı arz ediyor, yeni Bakanımız Sn. Vahit Kirişçi’ye başarılar diliyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.