SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çamlıca-Düverlik arasındaki yol ‘sıcak asfalta’ kavuştu

Bu haber 04 Mart 2023 - 1:48 'de eklendi.

Çamlıca ve Düverlik mahallelerini birbirine bağlayan 4 kilometrelik yol asfaltlandı. Muhtar Ali Osman Can ve Düverlik Muhtarı Fahrettin Ünal, emeği geçenlere teşekkür etti.

2019 yılında İZSU tarafından yapılan kanal çalışmasının ardından asfalt ileri seviyede bozulmuş ve vatandaşlar için ulaşım açısında güçlük çıkarıyordu Bu nedenle devreye giren Çamlıca Mahalle Muhtarı Ali Osman Can ile Düverlik Muhtarı Fahrettin Ünal, Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçti.

VATANDAŞ RAHATA KAVUŞTU

YAPILAN görüşmeler geçtiğimiz Aralık ayında tamamlandı ve çalışmalar başladı. Yaklaşık 2 ay süren asfaltlama çalışmalarının ardından dün itibariyle 4 kilometrelik Çamlıca-Düverlik arasındaki yola İzmir Büyükşehir belediyesi tarafından sıcak asfalt döküldü.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

TAMAMLANAN çalışmaları yerinde inceleyen Muhtar Can, gazetemize yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “Komşu mahallemiz olan Düverlik ile Çamlıca’yı birbirine başlayan yolun 2 ay süren çalışma neticesinde tamamlanması bizi mutlu etti. Artık halkımız daha ferah yollarda ulaşım sağlayacak. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer olmak üzere Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e, Güney Bölge Müdürü Bora Algan’a, emeği geçen herkese, şahım ve mahallem adına çok teşekkür ederim” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.