SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Cami cemaati, halıdan rahatsız!

Bu haber 31 Aralık 2021 - 20:13 'de eklendi.

Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan Mümin Mesci Camii’nin halılarında şeytan silüeti gördüklerini belirten vatandaşlar, bu durumdan rahatsız.

HER namaz kıldıklarında halılar üzerinde bulunan desenlerin dikkatlerini dağıttıklarını ifade eden vatandaşlar, halıların değiştirilmesini istiyor. Torbalı Müftülüğü ve İlçe Kaymakamlığı’na çağrıda bulunan vatandaşlar, bu halıların üzerinde namaz kılmanın doğru olmadığını söylediler.

BÖLGEDE yaşayan cami cemaati, “Her namaz kıldığımızda ister istemez gözümüz halıların desenine takılıyor. Halılar üzerinde şeytana benzeyen bir silüet görüyoruz. Bu halılar yüzünden cami cemaatinin büyük bir kısmı başka camilere gitmeye başladı. Bu halıların bir an önce değiştirilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.