SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çalışmalarıyla adından söz ettiren meclis: Kent Konseyi Gençlik Meclisi

Bu haber 19 Şubat 2024 - 0:12 'de eklendi.

Torbalı Kent Konseyi Gençlik Meclisi düzenlediği meclis toplantısı ile bir araya geldi. Kurulduğu günden bu yana ilçemizde yürüttüğü gençlik çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Gençlik Meclisi, gerçekleştireceği kurslar ve uluslararası projeler hakkında üyelerini bilgilendirdi.

İLÇENİN tek bağımsız gençlik kurumu olan Torbalı Kent Konseyi Gençlik Meclisi, her geçen gün artan genç üyeleri ve birbirinden önemli etkinlikleri ile sivil toplum kuruluşları arasında en çok öne çıkan kuruluş olarak görülüyor.

GENÇLERİN sosyalleşerek kendilerini geliştirmeleri amacıyla; Dans kursları, kamplar, konserler, dil kursları, kariyer günleri, tanışma organizasyonları, çalıştay ve söyleşi programları ile geniş bir yelpazede gençleri toplum ile birleştiriyor. Kadrosu bakımından zengin mesleklere sahip ve farklı ilgi alanlarından oluşan Gençlik Meclisi, gençlerin yoğun talebi ile karşı karşıya.

18-30 YAŞ arasındaki tüm gençleri çalışmalarına bekleyen gençlik meclisini takip etmek isteyenler @torbaligenclikmeclisi hesabından takip edebilirsiniz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.