SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çalışkan ailesinin gurur dolu gecesi

Bu haber 02 Ağustos 2022 - 2:48 'de eklendi.

İzmir bölgesinin sevilen ailesi Çalışkan Hafriyat’ın oğullarının Ayrancılar Triliva Park Garden’de rüya gibi bir eğlence ile sünnet töreni yapıldı.

KEREM ve Ümran Çalışkan çiftinin oğulları olan Yusuf, Halil ve Yılmaz için yapılan ve Çalışkanlar soyadına yakışır bir tören ile erkekliğe adım atan üç kardeşin mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

SÜNNET şölenine çok sayıda davetli katıldı ve büyük ilgi gördü. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü gecede; salonun kalabalık oluşu ve Çalışkan ailesinin mutluluğu ise gözlerden kaçmadı.

BABA OĞULUN EFE OYUNU AYAKTA ALKIŞLANDI

AYRICA, baba Kerem Çalışkan ve üç sünnet çocuğunun en büyükleri olan Yılmaz Çalışkan’ın sergiledikleri efe oyunu misafirler tarafından ayakta hayranlıkla alkışlandı.

ÇALIŞKAN AİLESİNDEN SÜNNETE GELEN MİSAFİRLERE TEŞEKKÜR

ÇALIŞKAN ailesi, “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm eş, dost, akraba ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz” dediler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.