SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çalındığından, sahibinin bile haberi olmadığı motosikleti bulup hırsızları yakaladılar

Bu haber 29 Temmuz 2023 - 2:14 'de eklendi.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Torbalı’da yaşanan tüm suçlarla etkin bir şekilde mücadele ediyor. Yapılan kamera inceleme ve saha çalışmaları sonucunda, gerçekleşen tüm suçların şüphelileri tespit edilerek yakalanıyor.

ÖYLE Kİ geçtiğimiz haftalarda Ödemiş’te motosiklet sahibinin bile motosikletinin çalındığının farkında olmadığı, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince motosiklet ile birlikte şüpheliler yakalandığında ortaya çıktı. 2 şüpheli motosiklet hırsızları çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

10 GÜNDE 73 SUÇLU CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

AYRICA suç ve suçlu ile mücadele kapsamında son 10 gün içinde çeşitli suçlardan aranan 73 şahıs, Torbalı ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yakalanmış, yakalanan şahıslardan 42 si Adli Mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

KARARLILIKLA MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

TORBALI İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, suç ve suçluyla mücadele konusundaki kararlı ve azimli çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek olup Torbalı’nın güvenlik ve huzuru için çalışmaya devam edeceğiz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.