SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çakırbeyli’deki depreme dayanıksız okul binası yıkıldı

Bu haber 31 Mayıs 2023 - 0:53 'de eklendi.

Eğitim yapılarının depreme karşı daha güvenli olması amacıyla ilçe genelinde çalışmalar devam edilirken, Çakırbeyli Mahallesi’nde atıl vaziyetteki okul binası geçtiğimiz günlerde yıkıldı

ÇAKIRBEYLİ Mahallesi’nde kullanılmayan ve atıl vaziyette duran okul binası nihyet yıkıldı. Bina, alkol alanların ve keyif verici madde kullananların meskeni haline gelmişti.

BİNA YIKILDI VE MOLOZLAR KALDIRILDI

MUHTARLIĞIN talebi üzerine Torbalı Belediyesi ekipleri bölgeye gelerek inceleme yaptıktansona binayı bir günde yıktı ve molozları da kaldırdı. Köylüler, binanın; dışarıdan köye gelen ve esrar kullananların yuvası haline geldiğini söylediler.

YIKILAN OKUL BİNALARININ YERİNE YENİSİ YAPILIYOR

YAPILAN açıklamada, şu bilgilere yer verildi: “Yıkım kararı verilen okullarımızın yerine ilçelerimizin bildirdiği ihtiyaç doğrultusunda yapılacak. Zaten şu anda, yıkılan binanın yanında mevcut bir okul binası var. Ancak öğrenci sayısı yetersiz geldiği için taşımalı eğitim ile Yazıbaşı’ya gönderiliyor” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.