SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çakırbeyli’de sorun çözüldü!

Bu haber 19 Ocak 2021 - 10:06 'de eklendi.

4 gündür yılan hikayesine dönen Çakırbeyli olayı nihayet çözüme kavuştu. Belediye ile muhtarlık ortak bir çözümde anlaştılar.

ALINAN karara göre muhtarlık binasında hem muhtarlık hizmeti verilecek, hem de belediyenin evde bakım hizmeti verilecek. Belediye yetkililerinden elde edilen bilgilere göre, muhtarlık binasında Torbalı Belediyesi’nin sağlık ekipleri de görev yapacak. Çakırbeyli’de kurulacak olan sağlık ekibi, civar köylerde de sağlık taramaları ve evde bakım hizmeti verecek.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

SORUNUN çözüme kavuşmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Çakırbeyli Muhtarı İbrahim Kabaca, “Bu sorunun çözümünde büyük pay sahibi olan İlçe Kaymakamımız Sayın Ercan Öter, AK Parti Torbalı İlçe Başkanımız Selman Günaydın ve MHP İlçe Başkanımız Veli Kaçar başta olmak üzere, tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Muhtarlık binamızda, belediye tarafından sağlık hizmeti verileceği söylendi. Köyümüzün yaş ortalaması oldukça yüksek, insanlar hastaneye gidip gelmekte zorluk çekiyorlar. Torbalı Belediyesi yetkililerine bu ince düşüncelerinden dolayı şahsım ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum. Hayırlısı olsun” dedi.

GÜNAYDIN: TORBALI BELEDİYESİ’NİN ‘BEN YAPTIM OLDU’ ANLAYIŞIYLA YÖNETİLEMEYECEĞİNİ UMARIM ANLAMIŞLARDIR

ÇAKIRBEYLİ’DEKİ sorunun çözüme kavuşmuş olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ise, “Biz ilk günden beri belediyenin kararının haksız ve hukuksuz olduğunu belirttik. Yapılan yanlıştı. Zor oyunu bozdu, yanlıştan dönmek zorunda kaldılar. Torbalı Belediyesi’nin ‘ben yaptım oldu’ anlayışıyla yönetilemeyeceğini umarım anlamışlardır. Uzlaşı nedir, halka saygı nedir, demokrasi nedir, hukuk nedir, saygı nedir, siyasi etik nedir bunu öğrenecekler. Sorunun çözümünde emeği geçen Kaymakamımız Ercan Öter başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Evde sağlık hizmeti, Torbalı’da AK Parti Belediyesi döneminde başlayan ve vatandaşlarımızdan da büyük takdir toplayan önemli bir hizmettir. Çakırbeyli’de personel görevlendireceklerini söylüyorlar. Bu hizmetin verilip verilemeyeceğini de göreceğiz, takipçisi olacağız. Hayırlısı olsun” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.