SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çakırbeyli Gençlik, rakibini 5 golle devirdi

Bu haber 09 Mayıs 2022 - 22:24 'de eklendi.

Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzerinde hizmet veren Metro Park’ta düzenlenen köy ve mahalleler arası halı saha turnuvasında Çakırbeyli Gençlik sahanın tozunu attırdı.

ÖNCEKİ gün akşam yapılan turnuva maçında, grup karşılaşmaları kapsamında Çakırbeyli Gençlik ile Caploomba takımları karşı karşıya geldi. Çakırbeyli Gençlik takımı maçı 5-4 kazandı.

OLDUKÇA çekişmeli geçen karşılaşmada tam bir gol düellosu yaşandı.

ÇAMUR ALİ, SAHANIN TOZUNU ATTIRDI

ÇAKIRBEYLİ Gençlikspor oyuncusu ‘Çamur Ali’ lakabıyla bilinen Mert Ali Doğan ise attığı gol ve gösterdiği performans ile izleyenlerden tam not aldı. 3 puanı hanesine yazdıran sarı kırmızılı ekip, önümüzdeki Perşembe günü Kardeşler Çankaya ile karşı karşıya gelecek.

ÖTE yandan oyuncuların maçlardaki performansı ile rakiplerini birer birer deviren Çakırbeyli Gençlik turnuvada ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.