SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çakır, elektrikte ‘çözüm ortağınız’ oldu

Bu haber 02 Mayıs 2023 - 0:34 'de eklendi.

Ertuğrul Mahallesi’nde 35 yıldır berber esnaflığı yapan Caner Küçük’ün oğlu Çağatay Küçük (24)’ın işlettiği Çakır Elektrik’te; elektrik malzemelerinin satılmasının yanı sıra avize ve aydınlatmaya yönelik ürünler, özel üretim avize tasarım, inşaat elektrik tesisatı döşeme, uydu montaj ile satışı toptan ve perakende olarak yapılıyor.

GENÇ işletmeci Çağatay Küçük, tüm elektrik işleri ile ilgili Torbalı halkının kendisine gelerek bilgi alabileceğini belirterek, “Tüm malzeme satışlarını toptan ve harekende olarak yapıyorum. Kaliteli ürünleri ve güvenilir markaların satışı yapıyoruz. Kesinlikle kalitesiz ürün kullanmıyoruz. Müşterilerimizi asla mağdur etmiyoruz” dedi.

SON TREND AVİZE VE AYDINLATMA TASARIMLARI

TORBALI’NIN yerlisi olan ve doğma-büyüme Ertuğrul Mahalleli olduğunu söyleyen Çağatay Küçük, “Edindiğimiz tecrübe ile doğduğum mahalleye 5 yıl önce dükkan açtım. Elektrik ile ilgili tüm işleri toptan ve perakende olarak buradan yapıyorum. İlerleyen teknolojiyi takip etmek, satışa sürmek gelişimimiz adına önemli. Çakır Elektrik’te günümüz modasına uygun avize çeşitleri ile aydınlatmaya yönelik ürünleri müşterilerimizin beğenisine sunduk. Ayrıca güçlü bir ekibimiz var. İnşaat elektrik tesisatında ilçede öncü firma olmak istiyoruz” diye konuştu.

‘İNŞAAT FİRMALARININ DA ÇÖZÜM ORTAĞI OLACAĞIZ’

ÇAKIR Elektrik işletme sahibi Çağatay Küçük, “Genç bir işletmeyiz ve Torbalı’ya kaliteli hizmet için yola çıktık. Toptan ve perakende satış ve satış sonrası destek hizmetlerimiz olacak. İnşaat sektörü giderek ilerliyor. Bu noktada inşaat firmalarının çözüm ortağı olmak istiyoruz. Binalarda akla gelecek her türlü elektrik ve elektronik cihazın montaj ve kurulumunu yapıyoruz. Ayrıca vatandaşın evindeki sorunlarına da çözüm üretiyoruz” diye konuştu. Küçük, “Torbalı’da açılan her yeni işletme istihdam için büyük bir katkı demektir. Kurumlar çalıştırdıkları işçi ve ödedikleri vergilerle topluma katkı sağlıyorlar. Ayrıca rekabetin artmasıyla kalite de artıyor. Tüketici ve mamul kullanan üretici, her geçen gün daha kaliteli ürünler kullanmaya başlıyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.