SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çağlar’dan tarım işçileri taşıma kooperatifine ziyaret

Bu haber 05 Mart 2024 - 18:14 'de eklendi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, SS 8228 No’lu Torbalı Tarım İşçileri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kooperatif üyeleri ile sohbet eden Çağlar, 31 Mart’tan sonra “Emeğiniz ve alın teriniz bize emanet olacak” dedi

TORBALI’NIN tarım ve sanayi kenti olduğunu hatırlatan Çağlar, “İlçemiz bir yönüyle tarım, bir yönüyle sanayi kenti. Belediye olarak bizlere düşen de üretimi destekleyip, sanayi ve tarım alanında emek harcayan hemşehrilerimizin yanında olmak. 31 Mart’tan sonra emeğiniz ve alın teriniz bize emanet olacak. Ekmeğinizi büyütmek için Torbalı Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

ULAŞIM PROJELERİMİZ TAŞIMACILIK MALİYETLERİNİ DÜŞÜRECEK

YEŞİLKÖY’DEN Sağlık’a kadar kesintisiz bir ulaşım sağlayacaklarını belirten Çağlar, “Yeni kavşak ve battı-çıktı projelerimizle Yeşilköy’den Sağlık’a kadar kesintisiz ve konforlu bir ulaşım sağlayacağız. Bu şekilde taşımacılık maliyetlerini düşüreceğiz. Torbalı, Cumhuriyet ve Muratbey Mahallelerimizi kapsayan yeni çevre yolunu hizmete açacağız. Trafik master planımız ve yeni otoyol bağlantı noktalarımızla Torbalı’da trafik sorununa köklü bir çözüm getireceğiz” dedi.

TOPRAK MAHSÜLLERİ OFİSİ KURULACAK

TORBALI’DA tarımsal üretimi destekleyeceklerini belirten Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, “İlçemize Toprak Mahsulleri Ofisi kurarak tarımsal üretim yapan çiftçilerimizin yanında olacağız. Aynı zamanda Ziraat Odamızla beraber Toprak, Bitki ve Su Analiz Laboratuvarı kuracağız. Tarımsal kalkınmayı destekleyecek, üretimi hep beraber artıracağız. Sizlerin ekmeğini büyütmek için ne gerekiyorsa, el birliği ile yapacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.